Foshan City JBD Home Building Material Co.,Ltd.
Foshan City JBD Home Building Material Co.,Ltd.
Home> Nā Huahana> Nā Windows> Waʻa kikowaena hoʻoneʻe aleminuum> Nā Kūlana Kūʻai Kūʻai Kūʻai no ka home
Nā Kūlana Kūʻai Kūʻai Kūʻai no ka home
Nā Kūlana Kūʻai Kūʻai Kūʻai no ka home
Nā Kūlana Kūʻai Kūʻai Kūʻai no ka home
Nā Kūlana Kūʻai Kūʻai Kūʻai no ka home
Nā Kūlana Kūʻai Kūʻai Kūʻai no ka home
Nā Kūlana Kūʻai Kūʻai Kūʻai no ka home
Nā Kūlana Kūʻai Kūʻai Kūʻai no ka home

Nā Kūlana Kūʻai Kūʻai Kūʻai no ka home

ʻO keʻano o ka uku:T/T

ʻO Incoterm:FOB,CFR,FAS,CPT,CIP,DDU

Min. Kāpena:1 Square Meter

Nā kaʻa:Ocean

ʻO Port:Port of Guangdong,Guangzhou Port,Guangzhou Port

Hōʻike Huahana
Huahana Huahana

Hoʻohālike No.Casement window90

ʻO BrandJbd

Warranty Service5 Years

After-sales ServiceOnline Technical Support

Engineering Solution CapabilityGraphic Design

Application ScenarioVilla, Apartment, Bedroom, Office Building, Hospital, School, Living Room, Home Office, Sports Venues, Hotel, Warehouse

Design StyleMinimalist, Modern

Place Of OriginChina

Border MaterialAluminum Alloy

Switch WayFixed

CharacteristicFolding Screen

Open ModeHorizontal

Mesh MaterialStainless Steel

Fast Charge AgreementDust-Proof, Soundproof, Windproof

MaterialAluminum, Aluminum Alloy

Curtain TypeLouver

Ka hiki ke hoʻolako a me nā ʻike hou ...

PackagingHoʻopiliʻia ka hoʻopiʻiʻana

'OhanahanaMonthly sales of 10,000 +

Nā kaʻaOcean

Kahi o ka hoʻomakaFoshan China

Ka hoʻolakoʻana i ka pono1-200 square meters.delivery in 12 days, 200-500 square meters in 15 days, 500-1000 square meters i

PalapalaCE

ʻO PortPort of Guangdong,Guangzhou Port,Guangzhou Port

ʻO keʻano o ka ukuT/T

ʻO IncotermFOB,CFR,FAS,CPT,CIP,DDU

Hāʻawe & lawe
Nā Uniona Kuai:
Square Meter
ʻAno pūʻolo:
Hoʻopiliʻia ka hoʻopiʻiʻana
Laʻana kiʻi:
pugerikacuang (2)
pingakachiuang (1)
pingakachiuang (1)

ʻO ka weheʻana i nā hana hou: E hōʻike ana i ka 88 Seriesʻelua i loko a i waho mau puka i waho

Eʻike i ka hopena o ka manaʻo maikaʻi o keʻano o ke kū'ē i ka hoʻomakaʻana o ka 88 mau papa hanaʻelua i loko o ka Windows. Hoʻokomoʻia me ka pololeiʻo ka hoʻohanaʻana iā 2.0MM kiʻekiʻe i ka alumanim alloy,ʻoʻEulopa,ʻo Falake,ʻo Dubai, a me Thailai, a me Thailana,ʻo Mokuna, aʻo Thailant.

Nā hua'ōlelo:ʻAmelikaʻAmelika,ʻo'Eulo'ē,ʻoʻAmelika,ʻo Palani,ʻo Dubai,ʻo 88 mau pūʻulu papaʻanui o nā pahuʻo Alumina i hoʻopaʻaʻia

He pā honua honua

ʻO ka 88 series seriesment curement windy redefine redefine me kahi pā honua honua. Crafted me ka weheweheʻana me ka hoʻohanaʻana iā 2.0mm i ka alumini alumini alloy Mai ke kūlohelohe oʻAmelikaʻAmelika a hiki i ka circic carm oʻEulopa, nāʻano moʻomeheu oʻAmelika a me France.

Ka hoʻoikaikaʻana i ka hoʻoikaikaʻana,ʻo ka hoʻolālā weheʻana:

Loaʻa i ka 88 stubs i kahi hoʻolālā pālua a me waho, e hāʻawi ana i ka weheʻana i waho akāʻaʻole wale ka hana o nā mea hou. ʻO ka helu helu helu 2.0mm aluminum alloy a me ka lōʻihi,ʻoiaiʻo ka weheʻana o ka lōʻihi e wehe ai i ka lewa o ka ea hou.

ʻO ka hoʻohuiʻana i ka hoʻohuiʻana,ʻAmelikaʻAmelika a meʻAmelikaʻAmelika a meʻEulopa Flair:

ʻO kēia mau pahu hana e hoʻohui pū ana i ka Windows i ka lapalapa o kaʻAmelikaʻAmelika a meʻEulopa e Europa. Inā pahaʻoe e hoʻonui i nā laina o nā hale o nā hale maʻAmelika Hui PūʻIa a iʻole ka manawa o ka Windows French, e hoʻohui i ka Windows

ʻO ka papa honua honua

E wehe i kāu mau pukaaniani i kahi Poʻa uila honua, hopu i keʻano o nā moʻomeheu a me nā pae'āina. E noʻonoʻoʻoe i ka nani o ka maka o nā kulaʻAmelika,ʻo nā mea kupaianaha oʻEulopa, ka Hālāwai Kū'ē o kāu mau kāleka 88 āpau ma ka Hale Paʻa'āina o Makela, a pau eʻikeʻia ma oʻAmelika . ^.

ʻO ka mea kūʻai hou hou, mahaloʻia e ka honua:

Hoʻoweliweliʻia e nā wahi kiko'ī o ka honua,ʻo ka 88 student studement Windows redefine e ola ana. Ināʻo ia ka cosmopolitan charm oʻAmelika Hui PūʻIa,ʻo ka mea hoʻonaninani o Farani, a iʻole ka heleʻana o nā puka makani o Thailand i kou home.

ʻO ka maikaʻi maikaʻi loa, e hoʻomau ana i ka nani:

ʻO ka kūpaʻa i ka maikaʻi loa i ka maikaʻi ma mua o nā palena. ʻO ka 88 mau papa hana o ka Windeant Windsment he mea kākau e hoʻopau i ka nani, hoʻohui i nā meaʻokiʻoki iʻokiʻoki me nā mea hana loea. E hoʻokiʻekiʻe i kāu wahi noho me kahi pā o ka waiwai o ka honua honua e kū nei i ka hōʻike o ka manawa.

E hoʻololi i kou home i loko o kahi puka honua o ka lehulehu - The 88 Sericad Found Found inwards i kauʻia e ka mea nui o ka honua.

88 series double inward-opening aluminum alloy casement windows

E hoʻokiʻekiʻe i kāu home home

Embark ma kahi huakaʻi o ka neʻeʻana i keʻano he 88 speʻelua i waho a i waho o nā puka kau inoa. Hoʻopili i kāu wahi noho i ka hana a me ka hana, e like me kā mākou e hōʻike nei i kēia mau puka makani exquiste, crafted mai ka hoʻolālā a me ka hoʻolālāʻana i keʻano.

ʻOihana Pūnaewele hemolele,ʻOihana hana maʻamau:

Hana i loko o kahi kūlana i kahi o nā mea hana maikaʻi e hālāwai ai me ka nani o ka honua. The 88 mau lālani casement Windnnd, e hōʻike ana i kaʻualaʻana o ka'omaʻomaʻoʻo Shner. ʻO kēlā me kēia puka makani kahi mea hōʻike i ka hanaʻole i ka hanaʻole i hanaʻoleʻia e nā palena transcends.

Hoʻolālāʻo Dinamic, wehe i ka weheʻana i ka crilliance:

Ua hoʻopiliʻia me ka hoʻolālā dynamic, e kū ana ka series 88 i waho me kāna mau mea i loko a i waho. ʻO ka helu a AlLunim a me nā mea nui a Alluinum a Allusim Alloy E kāpili i nā koho o nā koho weheʻana o ka weheʻana, eʻae iāʻoe e hana i kāuʻike maʻamau me ka maʻalahi a me keʻano.

ʻO ka pākōlani Pūnaewele,ʻAmelikaʻAmelika a me'Elilani a meʻEulopa:

Eʻike i ka hoʻopiliʻana i keʻano o kaʻAmelikaʻAmelika a meʻEulopaʻAmelika Hui PūʻIa. Inā makemake paha kāu makemake i nā laina maʻemaʻe o nā wahi a me nā mea kūʻai aku maʻEulopa,ʻo ka 88 mau papa hana o ka papa inoa o Europa.

World Vistas, winglenst the multicultherl nani:

E wehe i kāu mau puka makani i kahi honua o ka nani o ka lehulehu. E hoʻopili i nā kiʻi kiʻi kiʻi o nāʻAmelikaʻAmelika,ʻo ka mōʻaukala oʻEulopa,ʻo ka momona moʻomeheu o Thaila, a me nā mea āpau o Thailars o Thailand of the bries Nā Kūlana Kūʻai Kūʻai.

ʻO ka pīhoihoi honua, remimary:

Reimacine e pili ana me ka nohoʻana o ka honua honua honua. Ka Hale HoʻohanaʻIa 88ʻO nā Hale Hana Kūʻai Kū'ē Kū'ē mai nā wahi ākea nui, a me ka hanu o ka pā ahi, a me ka nani o Thabai kahā. Lilo kou home i kahi canvavas i paʻiʻia me nā hures o ka waiwai o ka honua.

ʻO ka hoʻomakaʻana,ʻo ka maikaʻi o ka manawa i ho'āʻoʻia:

ʻO ka hoʻomakaʻana o ka maikaʻi i ka lole i loko o ka lole o nā puka makani 88. Me kahi kūpaʻa i ka maikaʻi kiʻekiʻe-notch E hoʻololi i kāu wahi noho i loko o kahi hōʻike o ka hoʻomauʻana i keʻano o ka nui o ka papa inoa o 88.

Indulge i loko o nā mea āpau o ka 88 speʻelua i waho a i waho i waho o nā puka aniani


ʻO ka Wind Saind Alumini Hoʻohālikelike i nā puka makani kuʻuna,ʻo nā puka makani Aluminum e hāʻawi ana i kahi ākea ākea,ʻoi aku ka maikaʻi o ka ea ma waena o Indoors a me waho
88 series double inward-opening aluminum alloy casement windows



Huahana keʻokeʻo
Home> Nā Huahana> Nā Windows> Waʻa kikowaena hoʻoneʻe aleminuum> Nā Kūlana Kūʻai Kūʻai Kūʻai no ka home
  • E hoʻouna i ka noi

Kuleana kope © 2024 Foshan City JBD Home Building Material Co.,Ltd. Nā kuleana a pau.

E hoʻouna i ka noi
*
*

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna